HÍRLEVÉL 2019 AUGUSZTUS

Újabb Innowood bútorprototípusok kerültek fókuszba

Az Innowood projekt keretében, 2018-ban megrendezett Bútoripari Innovációs Tábor nyertes 6 pályaművén túl, további öt termékkel jelentkezett a projekt. Mind az öt bútor jól illeszkedik a projektben már díjazott pályamunkákhoz, valamint tovább erősítik a kreatív vonalat, mind anyagfelhasználásban, mind pedig designban.

Az öt új projektkimenet ráadásul nem egyetlen piaci szegmensre fókuszál, hiszen itt is megjelenik gyermekeknek szánt bútorcsalád, valamint nappaliba, hálószobába, vagy akár irodába szánt termékek.

HAPPY KIDS FURNITURES | Puff

A bútorcsalád különböző formájú, méretű és színű kárpitozott ülőbútorokból áll. A színek és formák amellett, hogy játékosak és gyerekbarátak, edukációs is szempontból is hasznosággal bírnak.

HAPPY KIDS PUFF

HAPPY KIDS FURNITURES | Gyerekbútor

A fiú, lány és unisex termékcsaládok nyír rétegeltlemezből, illetve különböző színű dekorlemezekből készülnek. A székek, tárolók és íróasztalok még egy felnyíló résszel is rendelkeznek, melyek felnyílását esztétikus dugópántok biztosítják. A tárolókonténerek könnyebb mozgathatósága miatt a fenéklapokon 4 darab görgővel szereltek.

HAPPY KIDS FURNITURES

ANO | Kávézóasztal

A termék elsősorban design oldalról érdekes, de anyagfelhasználás terén is innovatív. Anyagát tekintve 4 mm vastag ceiba rétegeltlemez illetve kőris furnér, a vízszintes felület dió tömörfa elem. Az egyediségét adja, hogy az asztal szemből fordított trapéz, felülről pedig paralelogramma alakú. A termék egyik oldalán virágos minta és intarzia található, élei lekerekítettek.

ANO

FROSTY | Éjjeliszekrény

Az egyedi termékterv már első látásra szembeötlik, az éjjeliszekrény szemből nézve körülbelül egy fordított hóemberre, geometriai formát keresve, pedig egy trapézra hasonlít. A bútor közepén egy fiók kapott helyet. A termék 4 mm vastag ceiba hajlítható rétegeltlemezből, kőris, illetve dió furnérból, valamint szövet alapra préselt organoid alapanyagokból készül. Ez utóbbi tovább erősíti a termék egyediségét.

FROSTY ÉJJELISZEKRÉNY

SC2 | Rakásolható kisszekrény

A rakásolható kisbútor elemei nyír rétegeltlemezből, barna színű dekorlemezből, valamint dió furnérból állnak. Akár külön-külön, de egymásra helyezve is esztétikus elemei lakó-, vagy irodai térnek. Praktikumát helytakarékos volta adja, megjelenésében modern, mégis a természetes anyaghasználatból fakadóan a környezetközeli irányt képviseli. A termék elemeinek összhangja megmutatkozik abban is, hogy minden alkatrészben a rétegelt lemez mint anyag és struktúra megjelenik. Ennek megfelelően a bútorok oldallapjai, valamint a fióktest elemei natúr nyír mintázatúak, míg a frontok (fiókok és ajtó) diófurnér borításúak.

SC2 RAKÁSOLHATÓ KISSZEKRÉNY