HÍRLEVÉL 2019. MÁJUS

Multi-vendor online platform

Az Interreg V-A Ausztria-Magyarország Program keretében, a határon átnyúló együttműködési projektek elősegítése, ezáltal a regionális versenyképesség erősítése érdekében elkészül a programterület bútoripari cégeit feldolgozó értékesítést támogató platform. A bemutatásra kerülő terület 11 NUTS 3 régiót foglal magában: Észak-, Közép- és Dél-Burgenland, Bécs, Bécs környékének déli része, Alsó-Ausztria déli része, Graz, Kelet-Stájerország, Győr-Moson-Sopron, Vas és Zala Megye.

Cél:

A programtérség bútoripari információs platformjának elkészítése, amelyben a gyártók, kiskereskedők, nagykereskedők, beszállítók, belsőépítészek egymásra találnak, informálódnak.

A programtérség fa- és bútoripari termék- és szolgáltatás körének bemutatása a potenciális vásárlók részére, valamint a vásárlói igények, megkeresések továbbítása az érintett vállalkozások felé.

A portalon keresztül a programtérség minősített gyártóit és termékeit lehet megtalálni, új üzleti partnerek és kapcsolatok indulnak segítségével. ( keres – talál blokk)

Emellett megismerhetik Holzcluster Steiermarkot, valamint a Pannon Fa – és Bútoripari Akkreditált Innovációs Klasztert, az iparágot érintő fő trendeket. Összegyűjtésre kerülnek a térség hasznos szakmagazinjainak elérhetőségei, továbbá szakmai tudástár készül szakcikkekkel, megjelenítésre kerül egy német-magyar faipari szakszótár.

A csatlakozási folyamat egyszerű lépésekből tevődik össze:

  • a jelentkező egy regisztrációs form kitöltésével jelzi igényét a csalakozásra, erről e-mail visszaigazolást kap
  • A csatlakozási igényről az oldal adminisztrátora e-mail értesítésre kerül
  • a csatlakozáshoz szükséges esetleges további kérdések tiszázása e-mailben
  • adatellenőrzés, jóváhagyás
  • e-mail értesítés a felhasználónak, hogy a fiók elkészült, aktiválás szükséges
  • a felhasználó be tud jelentkezni