Hírlevél 2018. április

Bútoripari vásárlói magatartás kutatás az Innowood projekt keretében

Március végén az Innowood ATHU059 projekt keretén belül megvitatásra kerültek a bútorvásárlói, választási szokásokat elemző felméréshez szükséges módszerek, eszközök. A vásárlói oldal primer, kérdőíves kutatása mellett, szekunder forrásokból is gyűjtenek információkat a lehetséges trendekről.

 

Fa- és bútoripari termékek vásárlói igénykutatás módszertana workshop

A Fa- és bútoripari vásárlói igényfelmérés workshop lebonyolítására 2018. március 28-án került sor. A workshop során meghatározásra került a trendkutatás módszertana, a munkaterv folyamata, illetve megvitatásra kerültek a tervezett kutatás komplex kérdései. A társadalmi jelenségek megértése, hatásuk megfigyelése a bútorvásárlás területén segítséget nyújthat a KKV-k számára egy új innovációt ösztönző környezet kialakításában.

 

Négynapos tanulmányút Észak-Olaszországba

Folytatódnak a milánói tanulmányút szervezésének előkészületei. A projekt keretében szervezett tanulmányút célja, elméleti és gyakorlati tapasztalatok szerzése, tudástranszfer Európa egyik vezető fa- és bútoripari régiójából, valamint a legnevesebb nemzetközi bútoripari kiállítás, a Salone del Mobile megtekintése Milánóban. A tanulmányúton egyaránt részt vesznek magyar és osztrák fa- és bútoripari vállalkozók.

Hírlevél Április